تولید عصارۀ ماهی مجری: نائره بشارتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1385 همکاران: قربان زارع گشتی- مریم میر ابراهیمی- حمید اکبری ادامه مطلب 1400/4/9 (386) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
بررسی امکان تهیه خمیر ماهي آماده مصرف از ماهیان پرورشی در بسته بندي جديد مجری: قربان زارع گشتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1385 همکاران: سید رسول ارشد، سید حسن جلیلی، فریدون رفیع پور، سعید جوان ، افشین فهیم و فرشته خدابنده ادامه مطلب 1400/4/9 (377) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
بررسی کیفیت و پتانسیل اقتصادی تولید کباب کوبیده از گوشت ماهیان کپور نقره ای، کیلکای دریای خزر و کوسه... مجری: سید حسن جلیلی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1385 همکاران: فریدون رفیع پور، سید رسول ارشد، سعید جوان ، افشین فهیم ، اسماعیل صفری و فرشته خدابنده ادامه مطلب 1400/4/9 (378) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
ارزيابي مقايسه اي ماشين آلات برش پين بون درفيله ماهي كپور نقره اي مجری: قربان زارع گشتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: سید حسن جلیلی ، فریدون رفیع پور، افشین فهیم ادامه مطلب 1400/4/9 (383) (0) (اخبار و اطلاع رساني)
ارزيابي كيفي كنسرو كوفته (Fish balls) ازگوشت چرخ شده ماهي كپورنقره اي (حاوی یا بدون نشاسته) مجری: فریدون رفیع پور بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: سید حسن جلیلی ، محمد تقی مظلومی، افشین فهیم، عما ارشد، سید هاشم حسینی ، غلامرضا شویک لو، سیده عالیا مرتضوی، رضا دیوشلی ادامه مطلب 1400/4/9 (424) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
تولید پنیر ماهی از ماهی کپور نقره ای با استفاده از انعقاد اسیدی مجری: رضا صفری بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: علی سلمانی، زهرا بانکه ساز، سلیمان غلامی پور، زهرا یعقوب زاده، فرامرز لالوئی، امیر هوشنگ شجاعی، علی معتمدزادگان، احسانی ادامه مطلب 1400/4/9 (414) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
بررسي امكان توليد اسنك هاي حجيم شده ازاضافات گوشت فيله ماهي كپورنقره اي مجری: حمید رضا شاه محمدی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: فریدون رفیع پور، سید حسن جلیلی، فرشته خدابنده، افشین فهیم، شهرام قاسمی،جواد دقیق روحی، حسام الدین محمدی ادامه مطلب 1400/4/9 (409) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
توليد بستني بااستفاده ازپروتئين هاي تغليظ شده ماهي فيتوفاگ (F. P. C) بجاي پروتئين شير مجری: نائره بشارتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1385 همکاران: محمد تقی مظلومی، گیتی کریم، سید رسول ارشد، شهرام قاسمی، عطالله اژدری، مالک محمدیها، فریبا اسماعیلی، محسن ماجد، فرشادفتاحی، سیده مدحت معصومی ادامه مطلب 1400/4/9 (407) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
تهيه سوسيس ماهي غني شده باروغن بااستفاده ازفناوري امولسيون وموادافزودني جهت تطابق مزه ، رنگ و بافت مجری: سید رسول ارشد بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: فریدون رفیع پور، عما ارشد، منیره فئید، سیده عالیا مرتضوی، عباس هدائی، رضا امینی مقدم، سید حسن جلیلی، احمد غرقی ادامه مطلب 1400/4/9 (394) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
استفاده از قسمت های خاص ماهی کپور نقره ای برای تولید فیله مجری: سید حسن جلیلی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: احمد غرقی، سیدرسول ارشد، فریدون رفیع پور، سیده عالیا مرتضوی، خوشه رسام ادامه مطلب 1400/4/9 (380) (0) (پروژه های خاتمه یافته)