بررسی کیفیت و پتانسیل اقتصادی تولید کباب کوبیده از گوشت ماهیان کپور نقره ای، کیلکای دریای خزر و کوسه...

مجری: سید حسن جلیلی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1385 همکاران: فریدون رفیع پور، سید رسول ارشد، سعید جوان ، افشین فهیم ، اسماعیل صفری و فرشته خدابنده

ادامه مطلب
ارزيابي كيفي كنسرو كوفته (Fish balls) ازگوشت چرخ شده ماهي كپورنقره اي (حاوی یا بدون نشاسته)

مجری: فریدون رفیع پور بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: سید حسن جلیلی ، محمد تقی مظلومی، افشین فهیم، عما ارشد، سید هاشم حسینی ، غلامرضا شویک لو، سیده عالیا مرتضوی، رضا دیوشلی

ادامه مطلب
تولید پنیر ماهی از ماهی کپور نقره ای با استفاده از انعقاد اسیدی

مجری: رضا صفری بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: علی سلمانی، زهرا بانکه ساز، سلیمان غلامی پور، زهرا یعقوب زاده، فرامرز لالوئی، امیر هوشنگ شجاعی، علی معتمدزادگان، احسانی

ادامه مطلب
بررسي امكان توليد اسنك هاي حجيم شده ازاضافات گوشت فيله ماهي كپورنقره اي

مجری: حمید رضا شاه محمدی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: فریدون رفیع پور، سید حسن جلیلی، فرشته خدابنده، افشین فهیم، شهرام قاسمی،جواد دقیق روحی، حسام الدین محمدی

ادامه مطلب
توليد بستني بااستفاده ازپروتئين هاي تغليظ شده ماهي فيتوفاگ (F. P. C) بجاي پروتئين شير

مجری: نائره بشارتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1385 همکاران: محمد تقی مظلومی، گیتی کریم، سید رسول ارشد، شهرام قاسمی، عطالله اژدری، مالک محمدیها، فریبا اسماعیلی، محسن ماجد، فرشادفتاحی، سیده مدحت معصومی

ادامه مطلب
تهيه سوسيس ماهي غني شده باروغن بااستفاده ازفناوري امولسيون وموادافزودني جهت تطابق مزه ، رنگ و بافت

مجری: سید رسول ارشد بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: فریدون رفیع پور، عما ارشد، منیره فئید، سیده عالیا مرتضوی، عباس هدائی، رضا امینی مقدم، سید حسن جلیلی، احمد غرقی

ادامه مطلب
12345