بررسی امکان بهره برداری بهینه ازماهي كپورنقره اي

مجری: عباسعلی مطلبی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: ودود رضویلر، حسن صالحی، سیدرسول ارشد، فریدون رفیع پور، سید حسن جلیلی، فائزه بشارتی، رضا صفری، حمیدرضا شاه محمدی، قربان زارع گشتی، انوشه کوچکیان، جواد دقیق روحی

ادامه مطلب
استفاده از تکنیک بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود زمان ماندگاری ماهی قزل آلای تازه

مجری: علی سلمانی جلودار بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1383 همکاران: محمد پرویز، رضا صفری، احمد غرقی، سیدرسول ارشد، سید حسن جلیلی، فریدون رفیع پور، منصور صدریان، سلیمان غلامی پور

ادامه مطلب
دستیابی به دانش فنی تولید نوشیدنی‌های فراسودمند با استفاده از کلاژن حاصل از پوست و استخوان کپور نقره¬ای

نام مجری: سید حسن جلیلی محل اجرای تحقیق: مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان نام ارگان(های) مشارکت کننده : با مرکز تحقیقات پوست و سلول¬های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای مشارکت در فاز ارزیابی بالینی و اخذ مجوزهای لازم برای تجاری سازی محصول

ادامه مطلب
12345