عمل آوری گوشت فیل ماهی و قره برون پرورشی و ارزیابی کیفیت صادراتی مجری: قربان زارع گشتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1378 همکاران: انوشه کوچکیان صبور، علیرضا شناور، علی جعفری، مینا سیف زاده سه شنبه 8 تیر 1400 (اجرا شده) (402) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: در ارزیابی کیفی (ازمایشهای شیمیایی، میکروبی، ارگانولپتیک) انجام گرفته بر فیله های تهیه شده فرآورده های دودی ورقه ای به مدت 6 ماه مشخص گردید، تمام ویژگیهی محصولات فوق مطابق استاندارد بوده و اگر بتوان از تکنولوژی بسته بندی جدی و قابل رقابت در عرضه آنها استفاده کرد، از ارزش افزوده بالایی برخوردار می باشد .