امکانات و تجهيزات امکانات پژوهشی- تخصصی و عمومی مرکز: دوشنبه 11 دی 1396 بازدید: 1534 1- ساختمان تولید 2- آزمایشگاه شیمی فرآورده های شیلاتی 3- آزمایشگاه میکروبیولوژی 4- آزمایشگاه ارزیابی حسی 5- آزمایشگاه فیزیک 6- کتابخانه 7- سالن کنفرانس 8- امکانات عمومی نظیر ساختمان اداری و اتاقهای کار، نمازخانه، آشپزخانه و سالن غذاخوری، پارکینگ، سرویسهای بهداشتی، حمام، رختکن و ... . ساختمان تولید مرکز به مساحت 2000 مترمربع، شامل سکو واطاق دريافت ماهي، پيشسردكن، سالن فرآوري، سالن بستهبندي، تونل انجماد وسردخانه، سکو و اتاق مخصوص خروج محصول، تاسیسات برودتی وحرارتی، وتصفیه آب فیزیکی و شیمیایی و تصفیه فاضلاب صنعتی هوازی وبی هوازی میباشد. سالن تولید مرکز دارای امکانات دریافت، انجماد و نگهداری متعددی میباشد. اطاق پیشسردکن با ظرفیت حدود 5 تن در دمای یخچال، تونل انجماد با ظرفیت بارگیری 2 تن در هر 6 تا 8 ساعت و همچنین سردخانه با ظرفیت 75 تن از جمله آنها است. در عین حال سالن تولید دارای ماشینآلات مختلفی برای تولید انواع غذاهای دریایی، از گونههای مختلف آبزیان، به ویژه با پایه گوشت چرخشده ماهی، شامل انواع برگر و ناگت، کوفته ماهی، فرآوردههای دودی گرم، همچنین تولید اشکال مختلف فیله (به صورت دستی) میباشد . بعلاوه در این فضا امکان تولید فرآوردههای ماریناد شده و فیلههای طعمدار نیز فراهم میباشد. به دلیل دارا بودن ماشینآلات مخصوص، این امکان وجود دارد که هریک از محصولات مورد نظر، با روکش سوخاری (Breaded) و به صورت سرخ شده (Deep fried) و آماده مصرف، فرآوری گردند. دستگاه اسپیرال فریزر نیز امکان انجماد سریع-انفرادی (IQF) را فراهم مینماید که برای عرضه محصولات در بستهبندیهای کوچک (اقتصادی) بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. در سالن بستهبندی نیز امکان بستهبندی تحت خلاء (VP) و حتی تحت اتمسفر اصلاحشده (MAP) به صورت ناپیوسته مهیا میباشد.