انتشارات انتشارات سه شنبه 1 شهریور 1401 بازدید: 1446 عنوان کتاب: میکروب شناسی ماهی و غذاهای دریایی مترجم: مهندس افشین فهیم ناشر: موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور ================================================================================================= عنوان کتاب: ایمنی و بهداشت غذاهاي دریایی تالیف: دکتر مینا سیف زاده ناشر: موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور ================================================================================================= عنوان کتاب: علوم غذاهاي دریایی (پیشرفت در شیمی، فنآوري و کاربرد آنها) مترجمین: دکتر مینا سیف زاده، دکتر ذبیح اله بهمنی و خانم مهندس فرحناز لکزایی ناشر: موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور