مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان

مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان

درباره مرکز

با توجه به وجود پتانسیل‌های تحقیقاتی مناسب، مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در سال 1383 با هدف انجام تحقیقات تخصصی در زمینه فرآوری، حفظ کیفیت، تولید محصولات باارزش افزوده و تکمیل زنجیره ارزش، به موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور ملحق گردید و از همان زمان با عنوان مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان تحت نظارت و مديريت موسسه، نتایج حاصل از تحقیقات فرآوری آبزیان در کشور را جهت استفاده به بخش های اجرا و خصوصی ارائه نموده است

جدیدترین تصاویر سایت

لیستی از جدیدترین تصاویر مربوط به سازمان ، جلسات و همایش ها و...

اطلاعیه های سازمان

لیستی از جدیدترین اطلاعیه های سازمان

تالار های ترویج دانش

ماکروجلبک ها و میکروجلبک های حاوی ترکیبات فنلی، فعالیت هایی مانند آنتی اکسیدان ضدسرطان، ضد التهاب و حفاظت در برابر اشعه UV از خود نشان می دهند، بنابراین عصاره حاصل از آنها می تواند به عنوان افزودنی های ارگانیک، در بسیاری از مواد غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده شود.

پیامک های تریجی

استفاده از ماسک و یا عصاره میکروجلبک اسپیرولینا، کلرلا و دونانیلا بر روی اپیدرم سنتز کلاژن را تقویت کرده و از تشکیل چروک جلوگیری می کند

پیامک های تریجی

در میان ریزجلبک ها، بیشترین درصد پروتئین مربوط به پودر اسپیرولینا بوده که 65 درصد می باشد.

پیامک های تریجی

میکروجلبک هایی مثل اسپیرولینا و کلرلا مکانیسم های محافظتی برای جلوگیری از تجمع رادیکال های آزاد و گونه های واکنش پذیر اکسیژن دارند، بنابراین دارای ویژگی های ارزشمندی در زمینه تولید محصولات آرایشی، بهداشتی و دارویی هستند.

پیامک های تریجی

تحقیقات بر روی امولسیون‌های روغن ماهی نشان داده اند که حاوی مقادیر قابل توجهی اسیدهای چرب زنجیره بلند چند غیراشباع ایکوزاپنتانوئیک اسید(EPA ) و دوکوزاهگزانوئیک اسید(DHA) هستند که اثرات ضدالتهابی بسیار قوی دارند و مصرف ماهی‌های چرب و روغنی بعنوان منبعی عالی از DHA و EPA باعث کاهش واکنش های التهابی، بدون سرکوب پاسخ ایمنی در بیماران مبتلا به Covid-19 می شود.

علاوه بر محصولات خشک، دودی و طعم دار، فرآورده های آماده مصرف بر پایه گوشت چرخ شده نظیر برگر، کباب لقمه، ناگت و سوسیس نیز از کیلکا ماهیان دریای خزر قابلیت تولید صنعتی دارند.

پیامک های ترویجی

مصرف آبزیان نسبت به مصرف مکمل ها و قرص های تهیه شده از آنها، ارجحیت تغذیه ای بیشتری دارد

پیامک های ترویجی