به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، کتاب "فناوری تولید فرآورده های غذایی از کیلکا ماهیان" عنوان برتر را در حوزه تالیف کتاب فارسی طی ارزیابی انجام شده در سطح موسسه کسب نمود و در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، از معصومه رهنما به‌عنوان یکی از نویسندگان و نماینده گروه نویسندگان کتاب، به‌پاس تلاش‌های علمی و نقش مؤثر ایشان در تدوین این اثر تقدیر شد.
این موفقیت نشان‌دهنده ظرفیت علمی و پژوهشی مرکز و اهمیت تولید دانش کاربردی در حوزه علوم شیلاتی کشور است و گامی مؤثر در مسیر توسعه و ترویج پژوهش‌های تخصصی به‌شمار می‌آید. این کتاب که حاصل مجموعه‌ای از پروژه‌های تحقیقاتی انجام‌گرفته در راستای کیلکا‌ماهیان است به بررسی علمی و فناورانه فرآوری کیلکا‌ماهیان پرداخته و نقش مؤثری در توسعه بهره‌برداری بهینه از این منبع ارزشمند شیلاتی ایفا می‌کند.
 روابط عمومی مرکزملی تحقیقات فرآوری آبزیان، کسب این دستاورد ارزشمند علمی را به همکاران مرکز و نویسندگان کتاب تبریک عرض می نماید.