ارزیابی کیفیت خاویار فشرده در بسته بندی جدید(تیوب) مجری: قربان زارع گشتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1380 همکاران: انوشه کوچکیان صبور، احمد غرقی، مینا سیف زاده سه شنبه 8 تیر 1400 (اجرا شده) (384) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: نتایج حاصله نشان داد که نمونه های بسته بندی شده در تیوبهای لامینت با پوشش آلومینیوم بهتر از سایر نمونه ها بوده و همچنین نتایج حاصله از آزمایشهای ارگانولپتیک و میکروبی نیز برتری تیوبهای لامینت با پوشش آلومینیوم را نسبت به سایر نمونه ها تاکید کرد. بطوریکه در تیوبهای لامینت با پوشش آلومینیوم تغییرات فوق از فاز صفر تا پایان زمان ماندگاری به مدت 7 ماه کمتر از سایر نمونه ها بوده است.