بررسی پتانسیل میکروجلبک های سبز آبی تالاب انزلی جهت مصارف غذایی نام مجری: مینا سیف زاده محل اجراء: مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ادامه مطلب 1400/4/7 (402) (0) (پروژه های در دست اجراء)
تولید کنسرو فراسودمند ماهی تون با استفاده از ژلاتین هیدرولیز شده حاصل از استخوانهای سر تون ماهیان (مازاد... نام مجری: سید حسن جلیلی سال اجراء:1399 محل اجراء: مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ادامه مطلب 1400/4/7 (497) (0) (پروژه های در دست اجراء)
بررسی و تهیه فرآورده از اندام های اضافی مانده از ماهیان خاویاری با تاکید بر تهیه سس و ژلاتین مجری: انوشه کوچکیان بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1377 همکاران: قربان زارع گشتی، علیرضا شناور، مینا سیف زاده، سهراب معینی، مهران کیابی ادامه مطلب 1400/4/7 (386) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
بررسی تاثیر مواد نگهدارنده بر عمر ماندگاری برگر ماهی فیتوفاگ مجری: جواد دقیق روحی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1373 همکاران: فریدون رفیع پور، سیدحسن جلیلی، منیره فئید، افشین فهیم، سید رسول ارشد، فرشته خدابنده، محمود وطن دوست، فریبا اسماعیلی، سیده عالیا مرتضوی، احمد غرقی، منصور صدریان ادامه مطلب 1400/4/7 (390) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
استخراج، ارزیابی ویژگی ها و بکارگیری کارتنوپروتئین بازیابی شده از زائدات حاصل از فرآوری میگوی سرتیز (Metapenaeus... مجری پروژه: مهدی آل بوفتیله نام ارگان مشارکت کننده: دانشگاه تربیت مدرس ادامه مطلب 1400/4/6 (390) (0) (پروژه های در دست اجراء)