بررسی تاثیر مواد نگهدارنده بر عمر ماندگاری برگر ماهی فیتوفاگ مجری: جواد دقیق روحی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1373 همکاران: فریدون رفیع پور، سیدحسن جلیلی، منیره فئید، افشین فهیم، سید رسول ارشد، فرشته خدابنده، محمود وطن دوست، فریبا اسماعیلی، سیده عالیا مرتضوی، احمد غرقی، منصور صدریان دوشنبه 7 تیر 1400 (اجرا شده) (391) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: نتایج حاصله حکایت از موثر بودن اسیدآسکوربیک در پیشگیری از اکسیداسیون چربی ها دارد. با استناد به شاخص های TVN، TBA و بویژه ارزیابی حسی حداکثر زمان نگهداری برای تیماربدون آنتی اکسیدان با بسته بندی معمولی (شاهد) 3 ماه و برای بسته بندی وکیوم چهار ماه و برای تیمارهای حاوی آنتی اکسیدان اسید آسکوربیک در دمای 18- درجه سانتی گراد مدت زمان شش ماه را میتوان پیشنهاد داد.