چکیده پروژه:
میزان زائدات حاصل از فرآوری میگو میزانی حدود 40-45 درصد وزن اولیه میگو را شامل می شود. در حال حاضر استفاده حداکثری و بهینه ای از قسمت های سر و پوسته میگو حاصل از فرآوری میگو، نشده و این امر تنها به تولید کیتین/کیتوزان از این منبع محدود شده است. بر این اساس در پروژه حاضر ترکیب زیست فعال کارتنوپروتئین از زائدات فرآوری میگو استخراج شده و ویژگی های مختلف آن سنجش خواهد شد تا در نهایت پتانسیل استفاده دیگری برای زائدات حاصل از فرآوری میگو معرفی گردد. در پایان جهت بهره گیری از ویژگی های زیست فعالی این ترکیب و همچنین تنوع بخشی به محصولات فرآوری شده آبزیان، از ترکیب کارتنوپروتئین استخراج شده در فرمولاسیون سوسیس ماهی فراسودمند استفاده و ویژگی های مختلف محصول تولیدی ارزیابی خواهد گردید.