اهمیت و ضرورت اجراء:
هرساله بیش از 3500 تُن ژلاتین با بهای هر کیلوگرم 8 تا 10 دلار وارد کشور می گردد. گسترش صنعت فرآوری آبزیان تجمع مقدار قابل ملاحظه‌ای پسماند را در پی دارد که می تواند تا 70 درصد وزن آبزی را شامل گردد. پوست و استخوان‌ آبزیان، منابع محصولات با ارزش افزوده بالا، نظیر ژلاتین، با کیفیت و خواص عملکردی متفاوت می‌باشند. مطالعات متعددی با هدف تولید ژلاتین از منابع شیلاتی در کشور انجام شده است. هدف اصلی این پروژه تولید پایلوت ژلاتین از پسماندهای فرآوری آبزیان برای دستیابی به اطلاعات مورد نیاز برای تجاری سازی تولید این محصول در کشور می باشد.
اهداف اصلی  :
- تولید پایلوت مقدار 10 کیلوگرم ژلاتین ماهی از پسماندهای فرآوری آبزیان (تون ماهیان و کپور نقره ای)
- تعیین اختصاصات کیفی ژلاتین های تولید شده (ترکیبات شیمیایی، قدرت تشکیل ژل، نقطه ذوب، پروفایل اسید های آمینه، ظرفیت امولسیون کنندگی، ظرفیت نگهداری آب، کف کنندگی و فعالیت آنتی اکسیدانتی)
- تعیین راندمان و قیمت تمام شده واحد ژلاتین ماهی.