اهداف اصلی :
- دستیابی به دانش فنی فرمولاسیون و فرآیند تولید نوشیدنی رژیمی حاوی کلاژن از پوست کپور نقره‌ای و عصاره های طعم دار با تکیه بر حفظ ویژگی‌های حسی و مدت زمان ماندگاری محصول.
- تعیین درصد بازدهی استحصال و کیفیت کلاژن استخراج شده از پوست ماهی کپور نقره‌ای.
- ارزیابی بالینی و تعین اثرات دُزهای 100 تا 5000 میلی‌گرم در 50 میلی‌لیتر نوشیدنی کلاژنی تولید شده بر شاخص‌های کیفی پوست
- برآورد اقتصادی تولید محصول
 اهمیت و ضرورت اجرا :
مصرف نوشیدنی های صنعتی در کشور بالا بوده و علاقه‌مندان بسیاری دارد. افزودن ترکیبات خاص با ویژگی های منحصر به فرد به این نوشیدنی‌ها می‌تواند گزینه مناسبی برای افزایش گردش مالی این صنعت و بهبود سلامت جامعه باشد. پوست، بیش از 3 درصد از وزن کپور نقره ای را تشکیل داده، منبع غنی از پروتئین های بافت همبند (عمدتاً کلاژن) است و به عنوان زائدات با بهایی ارزان در دسترس می باشد. در این پروژه ابتدا استخراج کلاژن نوع I از پوست کپور نقره‌ای، تعیین درصد بازدهی و اختصاصات کیفی آن و سپس امکان استفاده از آن در تولید نوشیدنی فراسودمند (با پایه آب میوه‌) مورد بررسی قرار خواهد گرفت.