بررسی امکان بهره برداری بهینه ازماهي كپورنقره اي مجری: عباسعلی مطلبی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: ودود رضویلر، حسن صالحی، سیدرسول ارشد، فریدون رفیع پور، سید حسن جلیلی، فائزه بشارتی، رضا صفری، حمیدرضا شاه محمدی، قربان زارع گشتی، انوشه کوچکیان، جواد دقیق روحی چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (389) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: نتایج نشان داد که بیشترین راندمان فیله ماهی در روش دستی و صنعتی مربوط به تریمینگ فیله ماهی با پوست و ستون فقرات و کمترین راندمان متعلق به تریمینگ فیله ماهی بدون پوست و بدون ستون فقرات است، فیله های بدون پوست و بدون ستون فقرات از نظر مصرف مطلوب تر هستند.