استفاده از تکنیک بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود زمان ماندگاری ماهی قزل آلای تازه مجری: علی سلمانی جلودار بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1383 همکاران: محمد پرویز، رضا صفری، احمد غرقی، سیدرسول ارشد، سید حسن جلیلی، فریدون رفیع پور، منصور صدریان، سلیمان غلامی پور چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (393) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: با توجه به نتایج بدست آمده می توان گفت که بسته بندی ماهی قزل آلا تحت شرایط MAPضمن سهولت در امر نگهداری و عرضه باعث افزایش زمان ماندگاری شده و ضرر اقتصادی ناشی از فساد ماهی را کاهش می دهد.