بررسی کیفیت و پتانسیل اقتصادی تولید کباب کوبیده از گوشت ماهیان کپور نقره ای، کیلکای دریای خزر و کوسه در استان آذربایجان شرقی مجری: سید حسن جلیلی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1385 همکاران: فریدون رفیع پور، سید رسول ارشد، سعید جوان ، افشین فهیم ، اسماعیل صفری و فرشته خدابنده چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (379) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: نتایج حاصل از مقایسه کباب های تولید شده کباب های تولید شده با نسبت های مساوی پپگوشت ماهیان مورد بررسی نشان داد که در تمامی تیمارها،کباب کوبیده کپور نقره ای در مقایسه با کباب ماهی کلیکا و همچنین گوشت کوسه از حیث شاخص های ارزیابی حسی از برتری و پذیرش بالاتری برخوردار می باشد.قریب 80درصد جامعه مورد بررسی اعلام داشته اند که در صورت عرضه کباب کوبیده ماهی ،انتظار دارند که بهای آن ارزان تر از محصول مشابه با گوشت قرمز باشد.نتایج نشان می دهد که تولید کباب کوبیده با گوشت ماهیان کپور نقره ای وکلیکا به نسبت 75درصد از مقبولیت و پذیرش بسیار زیادی در بین مردم استان آذربایجان شرقی برخوردار می باشد.