تولید عصارۀ ماهی مجری: نائره بشارتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1385 همکاران: قربان زارع گشتی- مریم میر ابراهیمی- حمید اکبری چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (387) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: نتایج نشان داده است که عصاره تولید شده پس از استخراج، تغلیظ و ژلاتینه کردن دارای درصد بالای پروتئین (90%)، عمر ماندگاری بالا (18 ماه) در شرایط دمای معمولی می باشد. ضمناً از نظر مواد مغذی و از نظر آنالیزهای شیمیایی، میکروبی و حسی در حد استانداردهای غذایی بوده و از نظر ذائقه پسندی از مقبولیت بالایی بین مصرف کنندگان برخوردار می باشد.