بررسی امکان تهیه خمیر ماهي آماده مصرف از ماهیان پرورشی در بسته بندي جديد مجری: قربان زارع گشتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1385 همکاران: سید رسول ارشد، سید حسن جلیلی، فریدون رفیع پور، سعید جوان ، افشین فهیم و فرشته خدابنده چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (378) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: اين تحقيق نشان داد از نظر طعم و مزه ،فرمولاسيون مربوط به تكرار اول استفاده از 50 درصد گوشت چرخ كرده ماهي، 20 درصد سيب زميني و 30 درصد از مواد قوام و طعم دهنده بهترين نتايج را داشته ، همچنين با توجه به نتايج آزمايشات ميكروبي و شيميايي، نمونه ها تا 4 ماه در شیشه و يكسال در قوطی فلزی قابل نگهداري ميباشند .