ورود

01344560091

nfprc@ifro.ir

مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي

منوی کاربری

  • معرفي مرکز
    • تاريخچه
    • مديران و محققین مرکز
    • امکانات و تجهيزات
  • پژوهش، فناوري و ترويج
    • بخش هاي تحقيقاتي
    • بخش هاي ترويجي
    • طرح ها و پژوهش ها
    • آزمايشگاه ها
    • تالار ترویج علوم شیلاتی
  • برنامه ريزي و پشتيباني
    • اداري
    • پشتيباني
    • مالي
  • اطلاعات علمي
    • پادکست های علمی
    • تحصيلات تکميلي
    • انتشارات
    • کتابخانه
    • مصاحبه با رسانه ها
  • تماس با ما
  • مصاحبه با رسانه
لوگو
  • معرفي پژوهشکده
    • تاريخچه
    • معرفي پژوهشکده
    • ايستگاه هاي وابسته
    • مديران پژوهشکده
    • محققين و پژوهشگران
    • امکانات و تجهيزات
  • پژوهش ، فناوري و ترويج
    • بخش هاي تحقيقاتي
    • بخش هاي ترويجي
    • طرح ها و پژوهش ها
    • آزمايشگاه ها
  • برنامه ريزي و پشتيباني
    • اداري
    • پشتيباني
    • مالي
  • اطلاعات علمي و انتشارات
    • کتابخانه
    • انتشارات
    • مجلات
    • تحصيلات تکميلي
  • تماس با ما

طرح ها و پروژه ها

بررسي امكان توليد اسنك هاي حجيم شده ازاضافات گوشت فيله ماهي كپورنقره اي
بررسي امكان توليد اسنك هاي حجيم شده ازاضافات گوشت فيله ماهي كپورنقره اي

مجری: حمید رضا شاه محمدی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: فریدون رفیع پور، سید حسن جلیلی، فرشته خدابنده، افشین فهیم، شهرام قاسمی،جواد دقیق روحی، حسام الدین محمدی

چهارشنبه 9 تیر 1400

  • (اجرا شده)
  • (475)
  • (0)
  • (پروژه های خاتمه یافته)
مشخصات کارفرما مشخصات پیمانکار اهداف طرح موقعیت جغرافیایی زمان بندی طرح فعالیت های اجرایی نحوه سرمایه گذاری تغییرات فایل پروپوزال فایل قرارداد
نتایج: مدت ماندگاری گوشت محصول در صورت استفاده از Metalized biaxillary-oriented poly propylene (از طریق آزمایش های شیمیایی و میکروبی و ارزیابی حسی مطابق با استاندارد مؤسسه استاندارد و تحقیقات صعنتی ایران) معادل اسنک ذرت معمولی (6ماه) تعیین شد. امکان استفاده از بخش اضافات حاصل از پیرایش (که عمدتا حاوی عضلات شکمی ماهی بوده و 8% وزن ماهی را تشکیل میدهد) بررسی ونامناسب بودن آن به دلیل کمبود پروتئین( 0.1 ± 7   .11یعنی 34% پروتئین کمتر نسبت به گوشت کامل ماهی ) و بالا بودن چربی (0.1 ± 14. 2 %یعنی 55% گوشت کامل ماهی ) مشخص گردید.
دانلود
دانلود
بررسي امكان توليد اسنك هاي حجيم شده ازاضافات گوشت فيله ماهي كپورنقره اي

سایت های سایر مراکز

  • پژوهشکده آبزي پروري جنوب کشور
  • مرکز تحقيقات ذخاير آبزيان آبهاي...
  • پژوهشکده اکولوژي آبزيان درياي...
  • پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي...
  • پژوهشکده ميگوي کشور
  • پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و...
  • مرکز تحقيقات آرتمياي کشور
  • مرکز تحقيقات ملي آبزيان آبهاي...
  • مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان...
  • مرکز تحقيقات ماهيان سرآبي کشور...
  • مرکز تحقيقات ماهيان سردابي ياسوج
  • مرکز تحقيقات شيلاتي آبهاي دور...

لینک های سریع

  • موسسه تحقيقات علوم شيلاتي کشور
  • اخبار و اطلاع رساني
  • گالري تصاوير
  • درباره ما
  • تماس با ما

آخرین تصاویر

بازدید امروز: 1
بازدید دیروز: 10
بازدید ماه: 197
بازدید کل: 14778

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور می باشد

copyright © 2025 powered by RashinPortal