نتایج: مدت ماندگاری گوشت محصول در صورت استفاده از Metalized biaxillary-oriented poly propylene (از طریق آزمایش های شیمیایی و میکروبی و ارزیابی حسی مطابق با استاندارد مؤسسه استاندارد و تحقیقات صعنتی ایران) معادل اسنک ذرت معمولی (6ماه) تعیین شد. امکان استفاده از بخش اضافات حاصل از پیرایش (که عمدتا حاوی عضلات شکمی ماهی بوده و 8% وزن ماهی را تشکیل میدهد) بررسی ونامناسب بودن آن به دلیل کمبود پروتئین( 0.1 ± 7
.11یعنی 34% پروتئین کمتر نسبت به گوشت کامل ماهی ) و بالا بودن چربی (0.1 ±
14.
2 %یعنی 55% گوشت کامل ماهی ) مشخص گردید.