تولید پنیر ماهی از ماهی کپور نقره ای با استفاده از انعقاد اسیدی مجری: رضا صفری بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1384 همکاران: علی سلمانی، زهرا بانکه ساز، سلیمان غلامی پور، زهرا یعقوب زاده، فرامرز لالوئی، امیر هوشنگ شجاعی، علی معتمدزادگان، احسانی چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (415) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: نتایج نشان داد که میانگین پروتئین ،چربی،خاکستر،رطوبت و خاکستر و هیدرات کربن در پنیر ماهی تولید شده از ماهی کپور نقره ای به ترتیب 14.86% و28.01٪، 3.46٪، 48.27٪ و4.78 بوده است. بهترین فرمول تهیه شده از پنیر ماهی فرمول 13 با 18.26٪ پروتئین بوده است.پارامترهای شیمیایی مولد فساد نظیرTVN و PV در پنیر ماهی تولید شده در دامنه استاندارد بوده ولی میزان PV پس از 30 روز در برخی از نمونه ها خارج از دامنه استاندارد بوده است.پارامترهای میکروبی (شمارش کلی و کپک و مخمر) در پنیر ماهی تولید شده لوگی از 4 و 3 بوده که پس از 30 روز ،یک لوگ افزایش یافته است