تولید فرآورده های متنوع جدید شیلاتی در بخش... تولید فرآورده های متنوع شیلاتی که بیشتر فرمولاسیون ها برای طعم دار کردن فیله در انواع مارینادها با نظر کارشناسان بخش تحقیقات... ادامه خبر 1395/7/11 (1154) (0)
مصاحبه با خبرگزاری ایرنا در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ایرنا روز یکشنبه مورخ 28 6 95 قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان از تولید تنقلات خشک شیلاتی... ادامه خبر 1395/7/11 (1065) (0)
تمدید پروانه ساخت دو فرآورده ماهی دودی گرم... پس از یک سال پیگیری مستمر جهت تمدید پروانه ساخت دو فرآورده ماهی دودی گرم و فیش بال با هماهنگی معاونت غذاو دارو و همچنین بازدید... ادامه خبر 1395/6/20 (1467) (0)
عقد قرارداد تولید فرآورده های نوین از آبزیان... پیرو سیاست های موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برای ترویج یافته های تحقیقاتی در تاریخ 30 5 95 قرارداد تولید انواع فرآورده های های... ادامه خبر 1395/6/6 (1063) (0)
سخنرانی علمی پنجمین سخنرانی علمی تحت عنوان عوامل موثر ایجاد طعم درفرآورده های گوشتی توسط آقای مهندس افشین فهیم مورخ 25 5 95 در سالن همایش... ادامه خبر 1395/5/27 (1059) (0)
جلسه بازنگری استاندارد خاویار سومین جلسه بازنگری استاندارد خاویار و ویژگیها و روشهای آزمون روز دوشنبه مورخ 18 5 95 با حضور اعضاء کمیته از اداره کل استاندارد... ادامه خبر 1395/5/23 (1069) (0)
جلسه فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس وکالباس... روز یکشنبه مورخ 10 5 95 جلسه فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس و کالباس ماهی با حضور متخصصان سازمان ملی استاندارد ایران انستیتو... ادامه خبر 1395/5/13 (1011) (0)
نشست تخصصی روز یکشنبه مورخ 3 5 95 جلسه هم اندیشی با حضور مدیران مراکز پرورش ماهیان گرمابی و خاویاری در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار... ادامه خبر 1395/5/5 (1049) (0)
بازدید اداره نظارت و غذا و دارو روز دوشنبه مورخ 28 4 95 بازدیدی توسط کارشناسان اداره نظارت و غذا و دارو از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بعمل آمد ادامه خبر 1395/4/29 (1028) (0)