سخنرانی علمی نهمین سخنرانی علمی تحت عنوان توسعه عمل آوری و بازارهای جهانی ماهی تیلاپیا توسط جناب آقای مهندس زارع مورخ 20 10 95 در سالن همایش... ادامه خبر 1395/10/20 (1104) (0)
سخنرانی علمی هشتمین سخنرانی علمی تحت عنوان تغییرات پس از مرگ موثر بر کیفیت حسی مواد غذایی دریایی توسط سرکار خانم مهندس نوغانی مورخ 29 9 95... ادامه خبر 1395/9/30 (1117) (0)
تولید فرآورده های دودی گرم تولید فرآورده دودی گرم از ماهیان خاویاری ماهی سالمون و ماهی تیلاپیا در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان ادامه خبر 1395/9/28 (1087) (0)
سخنرانی علمی هفتمین سخنرانی علمی تحت عنوان بررسی پارامتر های غیر زیستی دریاچه های مصنوعی توسط سرکار خانم مهندس عظمت دادای قندی مورخ 19 8... ادامه خبر 1395/8/22 (1142) (0)
جلسه برنامه ریزی فعالیتهای علمی و پژوهشی... جلسه پیشرفت برنامه های علمی و پژوهشی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با حضور رئیس پژوهشکده قائم مقام بخش و محققین روز یکشنبه مورخ... ادامه خبر 1395/8/22 (1091) (0)
سخنرانی علمی پیرو برنامه ریزی های بعمل آمده در راستای برگزاری سخنرانی های علمی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان سال 1395 اولین سخنرانی علمی روز دوشنبه... ادامه خبر 1395/8/12 (1099) (0)
شرکت در نمایشگاه دستاوردهای تحقیقات کشاورزی... بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در نمایشگاه دستاوردهای تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی از تاریخ 10 8 آبان ماه سال جاری در تهران و در سازمان... ادامه خبر 1395/8/12 (1089) (0)
سخنرانی علمی ششمین سخنرانی علمی تحت عنوان آشنایی با نرم افزار End Note توسط سرکار خانم مهندس صغری کمالی مورخ 12 7 95 در سالن همایش بخش تحقیقات... ادامه خبر 1395/7/17 (1121) (0)
شرکت در نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزی پروری،... بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در نمایشگاه بین المللی شیلات آبزی پروری صید و صنایع وابسته شیلاتی با عرضه محصولات متنوع شیلاتی از... ادامه خبر 1395/7/11 (1128) (0)
مصاحبه با خبرگزاری ایرنا در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا روز چهارشنبه مورخ 7 7 95 قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان از تولید خمیر ماهی آماده مصرف... ادامه خبر 1395/7/11 (1057) (0)