مصاحبه با خبرگزاری ایرنا در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ایرنا روز یکشنبه مورخ 28 6 95 قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان از تولید تنقلات خشک شیلاتی... ادامه خبر 1395/7/11 (1043) (0)
تمدید پروانه ساخت دو فرآورده ماهی دودی گرم... پس از یک سال پیگیری مستمر جهت تمدید پروانه ساخت دو فرآورده ماهی دودی گرم و فیش بال با هماهنگی معاونت غذاو دارو و همچنین بازدید... ادامه خبر 1395/6/20 (1418) (0)
عقد قرارداد تولید فرآورده های نوین از آبزیان... پیرو سیاست های موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برای ترویج یافته های تحقیقاتی در تاریخ 30 5 95 قرارداد تولید انواع فرآورده های های... ادامه خبر 1395/6/6 (1038) (0)
سخنرانی علمی پنجمین سخنرانی علمی تحت عنوان عوامل موثر ایجاد طعم درفرآورده های گوشتی توسط آقای مهندس افشین فهیم مورخ 25 5 95 در سالن همایش... ادامه خبر 1395/5/27 (1033) (0)
جلسه بازنگری استاندارد خاویار سومین جلسه بازنگری استاندارد خاویار و ویژگیها و روشهای آزمون روز دوشنبه مورخ 18 5 95 با حضور اعضاء کمیته از اداره کل استاندارد... ادامه خبر 1395/5/23 (1044) (0)
جلسه فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس وکالباس... روز یکشنبه مورخ 10 5 95 جلسه فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس و کالباس ماهی با حضور متخصصان سازمان ملی استاندارد ایران انستیتو... ادامه خبر 1395/5/13 (990) (0)
نشست تخصصی روز یکشنبه مورخ 3 5 95 جلسه هم اندیشی با حضور مدیران مراکز پرورش ماهیان گرمابی و خاویاری در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار... ادامه خبر 1395/5/5 (1024) (0)
بازدید اداره نظارت و غذا و دارو روز دوشنبه مورخ 28 4 95 بازدیدی توسط کارشناسان اداره نظارت و غذا و دارو از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بعمل آمد ادامه خبر 1395/4/29 (1004) (0)
سخنرانی علمی چهارمین سخنرانی علمی تحت عنوان هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای و راههای کاهش در محصولات غذایی توسط سرکار خانم مهندس مینا احمدی... ادامه خبر 1395/4/26 (1045) (0)