سخنرانی علمی چهارمین سخنرانی علمی تحت عنوان هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای و راههای کاهش در محصولات غذایی توسط سرکار خانم مهندس مینا احمدی... ادامه خبر 1395/4/26 (1068) (0)
نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات... در راستای استاندارد سازی فرآورده های شیلاتی برای کمک به عرضه محصولات به بازار های داخلی و صادرات نیازمند به تدوین استاندارهای... ادامه خبر 1395/4/26 (1028) (0)
نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات... در راستای استاندارد سازی فرآورده های شیلاتی برای کمک به عرضه محصولات به بازار های داخلی و صادرات نیازمند به تدوین استاندارهای... ادامه خبر 1395/4/6 (1046) (0)
انجام فعالیتهای پژوهشی در قالب قرار داد های... در راستای هماهنگی با اولویتهای بخش صنعت و دانشگاه نیاز به اجراء فعالیتهای مشترک تحقیقاتی کاربردی بوده که در قالب پایان نامه... ادامه خبر 1395/4/6 (1039) (0)
تولید تنقلات خشک طعم دار از ماهیان ریز اندام... با توجه به افزایش مصرف از تنقلات غذایی بعنوان بخشی از سبد غذایی ایجاد تنوع و تولید فرآورده های نوین شیلاتی از اولویتهای پژوهشی... ادامه خبر 1395/4/6 (1020) (0)
فرآوری ماهی قزل آلا تحویل اولین محموله ماهی قزل آلا فرآوری شده محصول پرورش ماهی در قفس ادامه خبر 1395/3/25 (992) (0)
بازدید معاونت اداره دامپزشکی شهرستان بندر... روز یکشنبه مورخ 23 3 95 معاونت محترم اداره دامپزشکی شهرستان بندر انزلی از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند ادامه خبر 1395/3/25 (1114) (0)
نشست تخصصی دومین جلسه تخصصی به منظور تدوین ضابطه ویژگیهای بهداشتی تولید صنعتی سوسیس ماهی ادامه خبر 1395/3/25 (993) (0)
سخنرانی علمی سومین سخنرانی علمی روز چهارشنبه مورخ 12 3 95 تحت عنوان سنبل آبی یک تهدید یا فرصت توسط سرکار خانم مهندس معصومه رهنما از کارشناسان... ادامه خبر 1395/3/25 (1002) (0)
سخنرانی علمی دومین سخنرانی علمی روز دوشنبه مورخ 3 3 95 تحت عنوان نشانگر های رنگی تغذیه ای در بسته بندی مواد غذایی توسط سرکار خانم مهندس فرشته... ادامه خبر 1395/3/25 (985) (0)