تشکیل آخرین جلسه کارگروه تدوین استاندارد... در راستای استانداردسازی فرآورده های شیلاتی روز یکشنبه مورخ 2 9 93 آخرین جلسه کمیسیون تدوین استاندارد با عنوان ماهی دودی ماهی... ادامه خبر 1394/9/8 (912) (0)
خمیر ماهی خوراکی آماده مصرف در مرکز ملی تحقیقات... خمیر ماهی محصولی است مانند شکلات یا مارمالادها که همچون کره خوراکی به همراه نان تست مصرف می گردد این خمیر قابلیت تولید از اکثر... ادامه خبر 1394/9/8 (973) (0)
تشکیل اولین جلسه کارگروه تدوین استاندارد... در راستای استانداردسازی فرآورده های شیلاتی روز دوشنبه مورخ 19 8 93 اولین جلسه کمیسیون تدوین استاندارد با عنوان ماهی دودی ماهی... ادامه خبر 1394/9/8 (867) (0)
برگزاری مسابقه فوتبال به مناسبت هفته گرامیداشت... بمناسبت فرا رسیدن هفته گرامیداشت بسیج یک دوره مسابقه فوتبال در تاریخ 4 9 94 به میزبانی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان یونیدو در بندر... ادامه خبر 1394/9/8 (867) (0)
مصاحبه تلویزیونی با قائم مقام بخش تحقیقات... در حاشیه سمینار برداشت محصول ماهیان گرم آبی استان در بازار الگویی شهرستان رشت مصاحبه تلویزیونی با قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری... ادامه خبر 1394/9/8 (870) (0)
مصاحبه خبری با کارشناسان و محققین مرکز ملی... محققین مرکز در مصاحبه خبری خود با گروه خبری اعزامی از صدا و سیمای استان گیلان که روز چهارشنبه 28 خرداد ماه 1393 در مرکز انجام... ادامه خبر 1394/9/2 (891) (0)
تولید فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن با ذرات... برای اولین بار فیلم نانو کامپوزیت پلی اتیلن با ذرات نانورس مجهز به شناساگر گازی برای افزایش طول عمر ماندگاری و تعیین درجه فساد... ادامه خبر 1394/8/3 (927) (0)
مصاحبه خبری دکتر خانی پور در آستانه هفته... پیرو هماهنگی های بعمل آمده توسط روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی با خبرگزاری فارس 12 9 93 خانم ثابت مدیر خبرگزاری... ادامه خبر 1394/7/20 (854) (0)
بازدید معاون وزیر و ریاست سازمان تحقیقات،... روز یکشنبه 18 خرداد ماه 1393 آقای دکتر زند معاونت محترم وزیر و ریاست سازمان تحقیقات آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی در راس هیاتی... ادامه خبر 1394/7/20 (911) (0)
سخنرانی علمی روز دوشنبه مورخ 10 9 93 سخنرانی علمی تحت عنوان مروری بر بسته بندی معمولی تحت خلاء VP و اتمسفر اصلاح شده MAP در صنعت فرآورده... ادامه خبر 1394/7/20 (859) (0)