به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، طبق برنامه ریزی و فرخوان انجام شده درخصوص برگزاری برنامه ترویجی هفته انتقال یافته های علمی مرکز با عنوان «فرآوری آبزیان با رویکرد انتقال دانش فنی بهره برداری از فرآورده های جانبی آبزیان»، امروز سه شنبه چهاردهم بهمن 1399 دوره های تخصصی "تولید کنسانتره پروتئین ماهی(FPC) و کاربردهای آن در صنایع مختلف" توسط دکتر امیررضا شویک لو و "تولید پروتئین هیدرولیز شده از زائدات حاصل از فرآوری آبزیان و کاربردهای آن در صنایع مختلف" توسط دکتر مهدی آل بوفتیله به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی بصورت وبیناری برگزار گردید. گفتنی است در این دوره های آموزشی کارشناسان مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، کارشناسان پژوهشکده های مختلف زیر نظر موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، اداره کل شیلات گیلان، مدیریت هماهنگی ترویج جهاد استان گیلان، اداره رسانه های آموزشی کارکنان، کارشناسان موسسه تحقیقات علوم دامی، مروجان پهنه و بهره برداران بخش خصوصی شرکت نمودند. هدف از برگزاری این دوره ها، آموزش و آشنایی افراد با روش های تولید فرآورده های پروتئین کنسانتره ماهی، پروتئین هیدرولیز شده و همچنین ویژگی ها و کاربردهای این فرآورده ها در صنایع مختلف غذایی، داروئی، محصولات آرایشی-بهداشتی، تغذیه دام، طیور و آبزیان می باشد. در پایان، به پرسش های مطرح شده از سوی حاضران در دوره ها توسط مدرسان پاسخ داده شد. ضمناً دوره تخصصی "استخراج ژلاتین و مشتقات آن از زائدات فرآوری ابزیان و کاربردهای آن در صنایع مختلف" فردا چهارشنبه 15 بهمن 99 راس ساعت 9 صبح توسط دکتر سید حسن جلیلی ارائه می گردد.
لینک ورود به کلاس آنلاین:
https://vc.areeo.ac.ir/ch/niwal
نام کاربری: niwal-u
کلمه عبور: N8723