برگزاری دومین جلسه اتاق فکر مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان با حضور اعضای داخلی به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، صبح روز چهارشنبه مورخ 1400/3/19 دومین جلسه اتاق فکر با هدف بازبینی چارت تشکیلاتی مرکز و بررسی نقش مرکز در طرح های کلان ابلاغی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و نحوه مشارکت شبکه پژوهش آبزی پروری برگزار گردید. 1400/3/21 (434) (0) برگزاری دومین جلسه اتاق فکر مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان با حضور اعضای داخلی به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، صبح روز چهارشنبه مورخ 1400/3/19 دومین جلسه اتاق فکر با هدف بازبینی چارت تشکیلاتی مرکز و بررسی نقش مرکز در طرح های کلان ابلاغی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و نحوه مشارکت شبکه پژوهش آبزی پروری برگزار گردید. ابتدای جلسه دکتر مینا سیف زاده به عنوان دبیر اتاق، اهداف و محورهای تشکیل جلسه را عنوان نموده، توضیحات تکمیلی نیز توسط سرپرست مرکز در خصوص هریک از موضوعات ارائه گردید. پیرو سیاست های ابلاغی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و اقدامات و پیگیری های انجام شده در موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، در زمینه اصلاح ساختار سازمانی، چارت تشکیلاتی موجود مرکز توسط اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت. اعضا بر لزوم بازنگری اساسی و به روزرسانی ساختار موجود، با توجه به تحولات و پیشرفت های علمی و فنی در این حوزه، تاکید نموده، تصمیمات اولیه در خصوص عناوین سه گروه پژوهشی پیشنهادی جدید شامل، غذاهای دریایی (با هفت پُست)، زیست فناوری (با 6 پُست) و گروه مطالعات اقتصادی و اجتماعی (با 4 پُست) اتخاذ گردید. در ادامه جلسه ضمن مرور مجموع طرح های کلان ابلاغی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، راهکارهای ورود و نقش آفرینی هرچه بیشتر مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در 6 طرح، به ویژه طرح کلان ارتقای کمی و کیفی تولید ماهیان، مورد بحث قرار گرفت. همچنین جهت دستیابی به عناوین قابل ارائه مرکز در شبکه پژوهش آبزی پروری، نقطه نظرات اعضای حاضر اخذ گردید. مقرر شد در جلسه بعدی اتاق فکر، پیش نویس اولیه چارت تشکیلاتی مرکز، همچنین موضوع نقش و سهم مرکز ملی در طرح های کلان ابلاغی، پس از بررسی و مطالعه دقیق تر اعضا، مجدد مطرح و جمع بندی گردد.