سخنرانی علمی اولین سخنرانی علمی تحت عنوان تغییرات پس از مرگ موثر بر کیفیت حسی مواد غذایی دریایی توسط سرکار خانم مهندس نوغانی مورخ 30 1 96... ادامه خبر 1396/2/4 (1029) (0)
تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه فیزیک مواد غذایی... با شروع سال جدید آزمایشگاه فیزیک مواد غذایی با خرید تجهیزات تخصصی اعم از دستگاه سنجش آنالیز بافت دستگاه رنگ سنج هموژنایزر بافت... ادامه خبر 1396/2/2 (1066) (0)
روز درختکاری پیرو هماهنگی های بعمل آمده با اداره منابع طبیعی شهرستان بندر انزلی مورخ 15 12 95 به مناسبت روز درختکاری نهال های اصلاح شده... ادامه خبر 1395/12/21 (1062) (0)
نشست کارشناسی برای اجرایی دو پروژه خاص جلسه کارشناسی با هدف بررسی تولید و نمونه سازی فرآورده های به سفارش بخش خصوصی مورخ 12 5 95 در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تشکل گردید... ادامه خبر 1395/11/19 (1006) (0)
برگزاری کارگاه آموزشی دربخش تحقیقات فرآوری... روز چهارشنبه مورخ 13 11 95 کارگاه آموزشی با عنوان اندازه گیری قدرت ژلی سوریمی گوشت پالایش شده ماهی توسط آقای مهندس رفیع پور... ادامه خبر 1395/11/19 (1063) (0)
سخنرانی علمی دهمین سخنرانی علمی تحت عنوان تهیه سس ماهی از موتو ماهیان توسط جناب آقای مهندس امیری سندسی مورخ 6 11 95 در سالن همایش بخش تحقیقات... ادامه خبر 1395/11/9 (1038) (0)
انتصاب دکتر علی اصغر خانی پور رئیس پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی طی حکمی مهندس فاطمه نوغانی را به عنوان مسئول آزمایشگاههای بخش فرآوری... ادامه خبر 1395/11/4 (1034) (0)
سخنرانی علمی نهمین سخنرانی علمی تحت عنوان توسعه عمل آوری و بازارهای جهانی ماهی تیلاپیا توسط جناب آقای مهندس زارع مورخ 20 10 95 در سالن همایش... ادامه خبر 1395/10/20 (1011) (0)
سخنرانی علمی هشتمین سخنرانی علمی تحت عنوان تغییرات پس از مرگ موثر بر کیفیت حسی مواد غذایی دریایی توسط سرکار خانم مهندس نوغانی مورخ 29 9 95... ادامه خبر 1395/9/30 (1047) (0)
تولید فرآورده های دودی گرم تولید فرآورده دودی گرم از ماهیان خاویاری ماهی سالمون و ماهی تیلاپیا در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان ادامه خبر 1395/9/28 (1011) (0)