عقد قرارداد تولید فرآورده های نوین از آبزیان... پیرو سیاست های موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برای ترویج یافته های تحقیقاتی در تاریخ 30 5 95 قرارداد تولید انواع فرآورده های های... ادامه خبر 1395/6/6 (990) (0)
سخنرانی علمی پنجمین سخنرانی علمی تحت عنوان عوامل موثر ایجاد طعم درفرآورده های گوشتی توسط آقای مهندس افشین فهیم مورخ 25 5 95 در سالن همایش... ادامه خبر 1395/5/27 (983) (0)
جلسه بازنگری استاندارد خاویار سومین جلسه بازنگری استاندارد خاویار و ویژگیها و روشهای آزمون روز دوشنبه مورخ 18 5 95 با حضور اعضاء کمیته از اداره کل استاندارد... ادامه خبر 1395/5/23 (999) (0)
جلسه فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس وکالباس... روز یکشنبه مورخ 10 5 95 جلسه فنی و نهایی تدوین استاندارد سوسیس و کالباس ماهی با حضور متخصصان سازمان ملی استاندارد ایران انستیتو... ادامه خبر 1395/5/13 (946) (0)
نشست تخصصی روز یکشنبه مورخ 3 5 95 جلسه هم اندیشی با حضور مدیران مراکز پرورش ماهیان گرمابی و خاویاری در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار... ادامه خبر 1395/5/5 (973) (0)
بازدید اداره نظارت و غذا و دارو روز دوشنبه مورخ 28 4 95 بازدیدی توسط کارشناسان اداره نظارت و غذا و دارو از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان بعمل آمد ادامه خبر 1395/4/29 (955) (0)
سخنرانی علمی چهارمین سخنرانی علمی تحت عنوان هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای و راههای کاهش در محصولات غذایی توسط سرکار خانم مهندس مینا احمدی... ادامه خبر 1395/4/26 (993) (0)
نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات... در راستای استاندارد سازی فرآورده های شیلاتی برای کمک به عرضه محصولات به بازار های داخلی و صادرات نیازمند به تدوین استاندارهای... ادامه خبر 1395/4/26 (953) (0)
نشست تخصصی با اداره کل استاندارد و تحقیقات... در راستای استاندارد سازی فرآورده های شیلاتی برای کمک به عرضه محصولات به بازار های داخلی و صادرات نیازمند به تدوین استاندارهای... ادامه خبر 1395/4/6 (974) (0)