به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، روز شنبه 13 آذر 1400 نشست سه جانبه بین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، دانشگاه گیلان و شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء درخصوص انجام طرحهای مشترک برگزار گردید.
ابتدای جلسه مهندس آتش‌زبان نماینده شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء، آمادگی شرکت خود را درخصوص هرگونه همکاری از قبیل عملیاتی نمودن نتایج پروژه‌های تحقیقاتی و دانشجویی، پذیرش دانشجو بعنوان کارورز یا کارآموز را اعلام نمودند. در ادامه دکتر جلیلی سرپرست مرکز نیز پس از مرور اجمالی تاریخچه و رویکردهای تحقیقات شیلات، بالاخص تحقیقات فرآوری آبزیان و معرفی توانمندی های موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و پژوهشکده ها و مراکز تابعه، عنوان نمود که عقد قرارداد مشارکت با شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء شرایط بسیار مناسبی برای انجام طرحهای تحقیقاتی مشترک فراهم نموده است. همچنین افزود که انجام طرح های مشترک سه جانبه با دانشگاه و صنعت، از الویت های موسسه و مورد تاکید سازمان تات نیز می باشد. دکتر طهماسبی مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه گیلان و سه تن از اعضای هیات علمی این دانشگاه از دانشکده های شیلات، مکانیک و محیط زیست، پس از معرفی برخی طرحهای مرتبط انجام شده در بخش‌های مختلف فرآوری محصولات شیلاتی، طراحی و ساخت ماشین آلات و سامانه های تصفیه و بازگردانی پساب ها، آمادگی کامل خود برای انجام همکاریهای مشترک با مرکز و شرکت 21 بیضاء را اعلام نمودند.
نطر به تجارب و علاقه مندی های موجود، طرح تجهیز و راه‌اندازی پایلوت تولید ژلاتین ماهی توسط مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان و طرح کاهش جذب روغن در ناگت آبزیان توسط دانشگاه پیشنهاد گردید.