بازدید مسئولین سازمان امور اداری و استخدامی کشور به اتفاق معاون توسعه منابع انسانی و مدير كل اداری سازمان تات از مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان روز پنج شنبه مورخ 1401/3/12، مسئولین سازمان امور اداری و استخدامی کشور به اتفاق معاون توسعه منابع انسانی و مدير كل اداری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، معاون برنامه ريزی و پشتیبانی، مدير امور اداری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و هیئت همراه از مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند. 1401/3/19 (408) (0) بازدید مسئولین سازمان امور اداری و استخدامی کشور به اتفاق معاون توسعه منابع انسانی و مدير كل اداری سازمان تات از مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان روز پنج شنبه مورخ 1401/3/12، مسئولین سازمان امور اداری و استخدامی کشور به اتفاق معاون توسعه منابع انسانی و مدير كل اداری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، معاون برنامه ريزی و پشتیبانی، مدير امور اداری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و هیئت همراه از مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بازدید نمودند. در این بازدید، پیروجلسه ای کارشناسی، گزارش عملکرد فعالیتهای تحقیقاتی- ترویجی و دستاوردهای پژوهشی مرکز با محوریت اثرگذاری بر افزایش تنوع محصولات، توسعه صنایع تبدیلی شیلاتی و افزایش سهم اشتغال، پتانسیل های موجود در زمینه ماهیان پرورشی، ماهیان ریزپیکر، ضایعات و زائدات شیلاتی به منظور ایجاد ارزش افزوده، استفاده اقتصادی از آن ها طی یک دهه گذشته، توسط ریاست مرکز ملی تحقیقات فرآوری آّبزیان و همچنین در مورد فعالیتهای تحقیقاتی پیشرو در زمینه زیست فناوری بعنوان راهگشای آینده در تحقیقات فرآوری محصولات شیلاتی، ارائه گردید. در ادامه در ارتباط با اجرای پروژههای تحقیقاتی توسط مرکز، با هدف دستیابی به دانش فنی استخراج و خالص سازی ترکیبات با کاربردهای مختلف در صنایع غذایی، مکملهای رژیمی، آرایشی و بهداشتی و دارویی از جمله: طعمها و رنگها، هیدروکلوئیدها، انواع آنزیم، املاح معدنی، پودر غضروف، ویتامینها، پروتئین هیدرولیز شده و پودر پروتئین، روغن ماهی، ژلاتین و پپتیدهای زیست فعال با استفاده از منابع دریایی در دسترس و ارزان قیمت شامل پسماندهای فرآوری، آبزیان صید ضمنی، علفهای دریایی و میکروارگانیسمها صحبت شد. همچنین در ارتباط با چالش های توسعه شیلات کشور(حال و آینده) مانند فساد پذیری سریع آبزیان به ویژه در روش ها و شرایط سنتی (ضایعات)، حجم قابل ملاحظه زایدات و دورریز آبزیان،. ایجاد توازن بین تولید و مصرف (رسیدن به میانگین جهانی و ایجاد تقاضا/بازار برای افزایش تولید)، افزایش هزینه های تولید و صید (افزایش بهای حامل های انرژی، دستمزدها، مواد اولیه و ...)، رقابت شدید سایر بخش های صنایع غذایی (شیر و لبنیات، گوشت ها، غلات آماده مصرف و ...)، رقابت در مدت و میزان بازگشت سرمایه و سوددهی با سایر بخش های تولیدی و خدماتی تبادل نظر شد. سپس از خط تولید، تاسیسات، ماشین آلات و فرآوره های تولیدی و توانمندیهای آزمایشگاهی و پروژه های تحقیقاتی اجراء شده در مرکز، بازدید و ارزیابی کیفی و حسی چند فرآورده شیلاتی انجام شد.