طرح ترویجی ارتقاء فرهنگ مصرف آبزیان با الگوسازی رستوران های شیلاتی

مجری/مجریان:عیسی گلشاهی پرستو محبی درخش نام مجریان استانی:عابدین مرادخانی- فرشته خدابنده محل اجرا: استان گیلان سال اجرا:1398 همکاران : همایون حسین زاده- هادی غفاری- طیبه باشتی- دکتر دوستدار -سوسن شاهرخی- مدبیگی- قربانی- محمدرضا عدالت سروستانی -سید حسین میران، قربان زارع گشتی، سید حسن جلیلی، افشین...

ادامه مطلب
دستیابی به دانش فنی تولید نوشیدنی‌های فراسودمند با استفاده از کلاژن حاصل از پوست و استخوان کپور نقره¬ای

نام مجری: سید حسن جلیلی محل اجرای تحقیق: مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان نام ارگان(های) مشارکت کننده : با مرکز تحقیقات پوست و سلول¬های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای مشارکت در فاز ارزیابی بالینی و اخذ مجوزهای لازم برای تجاری سازی محصول

ادامه مطلب
1