تولید کیلکای سوخاری با لعاب تمپورا برای اولین... کارشناسان و محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان موفق به دستیابی به فناوری تولید یک فرآورده جدید و آماده مصرف از ماهی کیلکا... ادامه خبر 1393/4/18 (810) (0)
پروژه تحقیقاتی بررسی میزان تجمع آلاینده های... دکتر علی اصغر خانی پور مجری پروژه هدف از اجرای این تحقیق را بررسی میزان تجمع و درجه سمیت این آلاینده ها در نتیجه ورود فاضلابهای... ادامه خبر 1393/4/11 (733) (0)
اتمام پروژه تحقیقاتی "بررسی تولید برگر... پروژه تحقیقاتی بررسی تولید برگر تلفیقی ماهی کیلکا کپور نقره ای و تعیین ارزش غذایی و عمر ماندگاری آن در مرکز ملی تحقیقات فرآوری... ادامه خبر 1393/4/11 (805) (0)
تقدیر از پژوهشگران برتر سال 1392 به مناسبت هفته پژوهش روز شنبه مورخ 7 10 1392 طی مراسمی در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان از سه نفر پژوهشگران برتر سال 92 تقدیر... ادامه خبر 1393/4/11 (753) (0)
برگزاری جلسه شورای پژوهشی مرکز ملی تحقیقات... روز دوشنبه مورخ 27 11 1392 جلسه شورای پژوهشی مرکز با حضور اعضای محترم هیئت علمی و کارشناسان تحقیقاتی در سالن اجلاس مرکز برگزار... ادامه خبر 1393/4/11 (746) (0)
برگزاری جشنواره ملی فرآوری و سلامت محصول... مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان اقدام به عرضه فرآورده های نوین دریایی در جشنواره ملی فرآوری و سلامت محصول آبزیان خواهد نمود ادامه خبر 1393/4/11 (724) (0)
برگزاری سومین جلسه شورای پژوهشی مرکز ملی... چهارمین جلسه شورای پژوهشی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ادامه خبر 1393/4/11 (751) (0)
سخنرانی علمی تحت عنوان روشهای ارزیابی تازگی... روز چهارشنبه مورخ 29 3 92 سخنرانی علمی تحت عنوان روشهای ارزیابی تازگی ماهی Sensory evaluation of fish freshness توسط مهندس... ادامه خبر 1393/4/11 (740) (0)
بازدید ریاست و هیئت همراه پژوهشکده کشاورزی،... روز سه شنبه 31 اردیبهشت ماه 1392 هیئتی متشکل از ریاست و کارکنان پژوهشکده کشاورزی پزشکی و صنعتی کرج وابسته به سازمان انرژی اتمی... ادامه خبر 1393/4/11 (744) (0)
برگزاری کارگاه آموزشی روز چهارشنبه شانزدهم مرداد ماه 1392 کارگاه آموزشی با عنوان تولید محصولات غذایی و فرآسودمند از ضایعات فرآوری آبزیان با استفاده... ادامه خبر 1393/1/24 (796) (0)