این فرآورده نوین غذایی با هدف ایجاد تنوع در تولید فرآورده های غذایی رایج از آبزیان و تولید یک فرآورده دریایی آماده مصرف در قالب عقد قرارداد با بخش خصوصی بصورت پروژه خاص به اجرا در آمد.

دکتر علی اصغر خانی پور مجری پروژه اعلام کرد که برای تولید کلوچه ماهی ابتدا از گوشت چرخ شده ماهی (Fish minced ) سیم دریاچه مخزنی سد ارس پروتئین متراکم شده نوع A با غلظت بالای 90٪ پروتئین و چربی زیر 5/0٪ تولید و سپس در 3 تیمار آزمایشی با نوبت 5 ، 10 و 20 درصد FPC با سایر ترکیبات شامل آرد گندم ، روغن مایع ، نمک ، مخمر ، ادویه جات و ... کلوچه ماهی تهیه و از نظر شاخص های ارزیابی حسی ، ارزش غذایی و فساد شیمیایی و میکروبی مورد ارزیابی قرار گرفت. از مزایایی این فرآورده قابل مصرف بودن برای تمام سنین جمعیتی کشور میباشد .