بازدید علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه ارومیه... روز شنبه سوم خرداد ماه 1393 گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه ارومیه به همراه تعدادی از دانشجویان کارشناسی ارشد تکثیر و... ادامه خبر 1393/4/18 (933) (0)
بازدید دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد... روز چهارشنبه مورخ 20 1 93 هیئتی متشکل از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس به همراه مدیر گروه محترم کارشناسی ارشد تکثیر... ادامه خبر 1393/4/18 (958) (0)
تولید کیلکای سوخاری با لعاب تمپورا برای اولین... کارشناسان و محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان موفق به دستیابی به فناوری تولید یک فرآورده جدید و آماده مصرف از ماهی کیلکا... ادامه خبر 1393/4/18 (861) (0)
پروژه تحقیقاتی بررسی میزان تجمع آلاینده های... دکتر علی اصغر خانی پور مجری پروژه هدف از اجرای این تحقیق را بررسی میزان تجمع و درجه سمیت این آلاینده ها در نتیجه ورود فاضلابهای... ادامه خبر 1393/4/11 (781) (0)
اتمام پروژه تحقیقاتی "بررسی تولید برگر... پروژه تحقیقاتی بررسی تولید برگر تلفیقی ماهی کیلکا کپور نقره ای و تعیین ارزش غذایی و عمر ماندگاری آن در مرکز ملی تحقیقات فرآوری... ادامه خبر 1393/4/11 (853) (0)
تقدیر از پژوهشگران برتر سال 1392 به مناسبت هفته پژوهش روز شنبه مورخ 7 10 1392 طی مراسمی در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان از سه نفر پژوهشگران برتر سال 92 تقدیر... ادامه خبر 1393/4/11 (803) (0)
برگزاری جلسه شورای پژوهشی مرکز ملی تحقیقات... روز دوشنبه مورخ 27 11 1392 جلسه شورای پژوهشی مرکز با حضور اعضای محترم هیئت علمی و کارشناسان تحقیقاتی در سالن اجلاس مرکز برگزار... ادامه خبر 1393/4/11 (792) (0)
برگزاری جشنواره ملی فرآوری و سلامت محصول... مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان اقدام به عرضه فرآورده های نوین دریایی در جشنواره ملی فرآوری و سلامت محصول آبزیان خواهد نمود ادامه خبر 1393/4/11 (799) (0)
برگزاری سومین جلسه شورای پژوهشی مرکز ملی... چهارمین جلسه شورای پژوهشی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ادامه خبر 1393/4/11 (805) (0)
سخنرانی علمی تحت عنوان روشهای ارزیابی تازگی... روز چهارشنبه مورخ 29 3 92 سخنرانی علمی تحت عنوان روشهای ارزیابی تازگی ماهی Sensory evaluation of fish freshness توسط مهندس... ادامه خبر 1393/4/11 (794) (0)