برگزاری جلسه کارشناسی بین شرکت گلفام طلایی البرز و مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان روز دوشنبه مورخ 12 12 1392 هیئتی از شرکت گلفام طلایی البرز به همراه آقای دکتر مرادی رئیس بخش زیست فن آوری موسسه در مرکز حضور یافته و جلسه کارشناسی بین محققین مرکز و مدیر عامل و همراهان شرکت فوق برگزار گردید 1393/8/24 (898) (0) برگزاری جلسه کارشناسی بین شرکت گلفام طلایی البرز و مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در ادامه برگزاری جلسات درآمدزایی و دعوت از شرکتهای خصوصی برای استفاده حداکثری از ظرفیتهای مرکز ،در روز دوشنبه مورخ 12/12/1392 هیئتی از شرکت گلفام طلایی البرز به همراه آقای دکتر مرادی رئیس بخش زیست فن آوری موسسه در مرکز حضور یافته و جلسه کارشناسی بین محققین مرکز و مدیر عامل و همراهان شرکت فوق برگزار گردید. در ابتدا آقای دکتر خانی پور ریاست مرکز ، دستاورده های تحقیقاتی قابل صنعتی شدن و استفاده از ظرفیتهای خالی ، تولید برگر ، فینگر ماهی ، دودی گرم فیله و بسته بندی ماهی را تشریح نمود و در ادامه آقای دکتر حسینی مدیرعامل شرکت گلفام طلایی البرز با بیان اینکه امروزه فضای مناسبی برای رشد و معرفی محصولات شیلاتی در جامعه وجود دارد به این نکته اشاره کرد که تلاش شود با همکاری مشترک بین موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و شرکت گلفام طلایی البرز محصولات را به آن سطح از تولید رساند که به بازار و جامعه کاملا معرفی و بصورت گسترده توزیع شود و راهکارهایی را نیز در زمینه همکاری با مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان مطرح نمود.آقای مهندس عجم نیز با اشاره به توجه به نگاه سازنده حوزه سلامت در تولید محصولات شیلاتی بازاری و فرهنگسازی استفاده از محصولات آبزیان بین مردم با توجه به ارزش بالای غذایی این محصولات و اثر بخش بودن فعالیت و همکاری با بخش خصوصی در این حوزه و استفاده از تمامی ظرفیت ها در بخش توزیع و بازاریابی و سرمایه گذاری بلند مدت در این بخش را خاطر نشان کرده و استفاده از ظرفیتهای جدید در سه برنامه کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت انجام پذیرد و نیاز به حضور مرکز ملی بعنوان یک حمایتگر فنی و پژوهشی و اهمیت اتکا به علم و دانش این مرکز جهت استمرار و عرضه محصولات به بازار اشاره نمود.در پایان مقرر شد شرکت گلفام طلایی نوع محصول درخواستی و مورد نظر را پس از تصمیم نهایی طی هفته جاری به مرکز اعلام نماید .