براساس هماهنگی های بعمل آمده از سوی روابط عمومی سازمان شیلات ایران به منظور فیلمبرداری  مستند از فعالیت تحقیقاتی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ایران در مورخ 20/1/1393 گروه فیلم برداری شبکه جام جم به این مرکز اعزام شدند که در ابتدا از فعالیت سالن تولید که شامل فرآیندهای آماده سازی ماهی و نیز جداسازی پوست و استخوان توسط دستگاه مخصوص (Deboner) و در ادامه از کلیه مراحل تولید و ماشین آلات مکانیزه میکسر و فرمینگ و... تا مرحله سرخ کن و سپس دستگاههای منجمد کننده( اسپیرال فریزر) و در انتها بخش بسته بندی فرآورده برگر ماهی در حین انجام فعالیت کامل فیلمبرداری گردید و مصاحبه خبری با آقای دکتر خانی پور ریاست محترم  مرکز و نیز آقای مهندس رفیع پور معاونت توسعه تولید مرکز انجام گردید.  به منظور نمونه برداری جهت کنترل کیفی از فعالیت آزمایشگاه میکروبی و شمیایی و ارزیابی حسی فیلم تهیه گردید.