اجرای پروژه تحقیقاتی (خاص) جدید با همکاری و حمایت استانداری استان گیلان قرارداد همکاری برای اجرای پروژه خاص تولید میکرو کپسول روغن ماهی کیلکا برای مصارف غذایی و دارویی با استفاده از پپتیدهای زیست فعال ژلاتین استحصالی از زائدات فرآوری کپور نقره ای با اعتبار 400 میلیون ریال در سال 1393 بین استانداری محترم استان گیلان و مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ایران منعقد گردیده و اجرائی... 1393/8/24 (812) (0) اجرای پروژه تحقیقاتی (خاص) جدید با همکاری و حمایت استانداری استان گیلان دکتر علی اصغر خانی پور رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ایران اعلام نمودند که این پروژه بعنوان اولین پروژه تحقیقاتی پیشنهادی مرکز ملی به استانداری گیلان در فروردین ماه 1393 به تائید و تصویب استاندار محترم استان گیلان رسیده و اعتبارات آن به میزان 400 میلیون ریال از محل 3-1 درصد قانون برنامه توسعه تامین می گردد.دکتر سید حسن جلیلی مجری پروژه هدف علمی و کاربردی اجرای این پروژه را اینگونه اعلام نمودند که هدف این تحقیق دستیابی به دانش فنی تولید روغن پایدار ماهی کیلکا برای مصارف انسانی و امکان افزودن به غذاهای مختلف با pH های خنثی و اسیدی، با استفاده از فناوری میکروکپسولاسیون و افزودنی های طبیعی (پپتیدهای زیست فعال ژلاتین ماهی) می باشد. پیش بینی می گردد که با دستیابی به نتایج مورد نظر، محصولی با ارزش افزوده بسیار مناسب و ارزش تغذیه ای بالا برای مصرف مستقیم انسانی، تنها با استفاده از مواد ارزان قیمت و زائدات آبزیان، تولید گردد که دارای کاربردهای گسترده به ویژه جهت غنی سازی گروه های غذایی مختلف مانند لبنیات، آبمیوه ها و فرآورده های غلات در تولید غذاهای عملگر می باشد.