بررسی راندمان و کیفیت ژلاتین استحصالی از پوست سپرماهیان غالب خلیج فارس مجری: سیدحسن جلیلی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1381 همکاران: اصلان عزیزی، یوسف آفتاب سوار، محسن ملکوتی ادامه مطلب 1400/4/8 (459) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
بهینه سازی خاویارهای فوق رسیده در زمان تکثیر از طریق روشهای اسمزی و فیزیکی مجری: قربان زارع گشتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1380 همکاران: علیرضا شناور، انوشه کوچکیان، معصومه شمشیر کار، رضا نهاوندی، علی سلمانی ادامه مطلب 1400/4/8 (449) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
ارزیابی کیفیت خاویار فشرده در بسته بندی جدید(تیوب) مجری: قربان زارع گشتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1380 همکاران: انوشه کوچکیان صبور، احمد غرقی، مینا سیف زاده ادامه مطلب 1400/4/8 (448) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
عمل آوری گوشت فیل ماهی و قره برون پرورشی و ارزیابی کیفیت صادراتی مجری: قربان زارع گشتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1378 همکاران: انوشه کوچکیان صبور، علیرضا شناور، علی جعفری، مینا سیف زاده ادامه مطلب 1400/4/8 (462) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
بررسی و تهیه فرآورده از اندام های اضافی مانده از ماهیان خاویاری با تاکید بر تهیه سس و ژلاتین مجری: انوشه کوچکیان بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1377 همکاران: قربان زارع گشتی، علیرضا شناور، مینا سیف زاده، سهراب معینی، مهران کیابی ادامه مطلب 1400/4/7 (435) (0) (پروژه های خاتمه یافته)
بررسی تاثیر مواد نگهدارنده بر عمر ماندگاری برگر ماهی فیتوفاگ مجری: جواد دقیق روحی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1373 همکاران: فریدون رفیع پور، سیدحسن جلیلی، منیره فئید، افشین فهیم، سید رسول ارشد، فرشته خدابنده، محمود وطن دوست، فریبا اسماعیلی، سیده عالیا مرتضوی، احمد غرقی، منصور صدریان ادامه مطلب 1400/4/7 (435) (0) (پروژه های خاتمه یافته)