برگزاری نشست فصلی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی... به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، سه شنبه 1402/6/21 نخستین نشست فصلی با حضور رئیس، معاون برنامه ریزی و پشتیبانی،... ادامه خبر 1402/6/21 (438) (0)
گرامیداشت هفته دولت و تجلیل از همکاران به... به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، به مناسبت هفته دولت و روز کارمند، طی مراسمی از 4 نفر ازهمکاران مرکز در حوزه... ادامه خبر 1402/6/5 (454) (0)
برگزاری جلسه کارگروه ترویج با موضوع بررسی... به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، روزسه شنبه مورخ 31مرداد 1402 جلسه کارگروه ترویج با هدف معرفی عناوین و بررسی... ادامه خبر 1402/5/31 (373) (0)
برگزاری سومین جلسه کارگروه پژوهشی به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، سومین جلسه کارگروه پژوهشی با هدف بررسی سند پروژه "تهیه آنزیم کیموتریپسین... ادامه خبر 1402/5/30 (347) (0)
نشست تخصصی : راهکارهای کاهش اُفت کیفیت و... به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، طبق فرخوان مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی-گرگان درخصوص برگزاری روز... ادامه خبر 1402/5/28 (394) (0)
گفتگوی تلویزیونی مهندس فرشته خدابنده، کارشناس... به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، مهندس فرشته خدابنده، کارشناس فرآوری آبزیان مرکز ملی در مصاحبه برنامه تلویزیونی... ادامه خبر 1402/5/17 (388) (0)
برگزاری جلسه شورای تحقیقات، آموزش و ترویج... به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، روز شنبه مورخ 14 مرداد ماه، نشست اعضای شورای تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی... ادامه خبر 1402/5/14 (376) (0)
سخنرانی علمی با عنوان " اثرات ضد میکروبی... به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، سخنرانی علمی با عنوان " اثرات ضد میکروبی متابولیت های میکروبی بر نگهداری... ادامه خبر 1402/4/27 (357) (0)
بازدید رئیس و معاون پژوهش و فناوری موسسه... به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، روز چهارشنبه مورخ 1402/4/21دکتر بهمنی، رئیس و دکتر حافظیه معاون پژوهش و فناوری... ادامه خبر 1402/4/24 (379) (0)
سخنرانی علمی با عنوان " ویژگی های زیست فعالی... به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، سخنرانی علمی با عنوان " ویژگی های زیست فعالی و کاربردهای دارویی کندروتین... ادامه خبر 1402/4/20 (380) (0)