به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، دوشنبه مورخ 7 اسفند 1402 وبینار آموزشی با عنوان "نقش نانوتکنولوژی درصنعت شیلات با تاکید بر فرآوری آبزیان" با حضور مجازی 70 نفر شرکت کننده ویژه بهره برداران و کارشناسان و علاقه مندان این حوزه با تدریس مینا احمدی محقق مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان از سامانه وب کنفرانس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) اجرا شد.

مباحت مطرح شده در این وبینار آموزشی شامل: آشنایی با مفاهیم نانو و نانوتکنولوژی، نانوساختارها، ویژگی های نانوذرات و کاربرد آنها، اهداف فناوری نانو در صنعت شیلات، کاربرد نانو ذرات در بسته بندی ماهی و نگهداری محصولات دریایی، نقش نانوکامپوزیت ها بعنوان عوامل ضد میکروبی در افزایش عمرماندگاری فرآورده های شیلاتی، کاربرد نانو تکنولوژی در تغذیه ماهی، واکسیناسیون، دستکاری جنسی و ساخت ابزارهای صیادی می باشد.