جلسه عمومی پایان سال 90 در مرکز ملی مهندس جلیلی رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در جلسه عمومی پایان سال تاکید نمود عرصه رقابت در تحقیقات شیلات روز به روز تنگ... ادامه خبر 1391/6/5 (606) (0)
انتصاب مهندس سید حسن جلیلی بعنوان عضو شواری... طی حکمی از سوی معاون فناوری و نوآوری ریاست جمهوری آقای مهندس سید حسن جلیلی به سمت عضو شواری هماهنگی کانون هماهنگی فرآوری آبزیان... ادامه خبر 1391/6/5 (625) (0)
جلوگیری از تشکیل ملانوزیز در میگوی پرورشی... بررسی امکان استفاده از عصاره دانه انگور کاتچین فرولیک اسید و 4 هگزیل رزورسینول جهت جلوگیری از ایجاد لکه های سیاه در میگوی پرورشی... ادامه خبر 1390/12/10 (671) (0)
نشست خبری مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان صبح روز یکشنبه 20 آذر 1390 یک نشست خبری با حضور خبرنگاران روزنامه ها و سایتهای خبری استان گیلان در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان... ادامه خبر 1390/12/10 (631) (0)
رونمایی از پروژه های مرکز ملی تحقیقات فرآوری... رونمایی از 32 دستاورد تحقیقاتی جهاد کشاورزی در مراسمی با حضور ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران ادامه خبر 1390/11/1 (635) (0)
پذیرش طرح های مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان... در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مد ظله العالی مبنی بر شکل گیری زنجیره علم فناوری تولید محصول و تجاری سازی و تولید ثروت... ادامه خبر 1390/11/1 (655) (0)
تولید آمین های بیوژنیک در ماهی و محصولات... دکتر علی یاسور علیپور صبح روز سه شنبه هجدهم مرداد ماه 1390 در سخنرانی علمی خود در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به اهمیت اندازه... ادامه خبر 1390/11/1 (754) (0)
افتتاح رستوران طبخ و عرضه آبزیان در استان... مهندس سعیدی مدیرکل شیلات استان گیلان از افتتاح رستوران طبخ و عرضه آبزیان در استان خبر داد ادامه خبر 1390/11/1 (605) (0)
افزایش آبزی مصرفی در گروی کاهش ضایعات، استفاده... مهندس سید حسن جلیلی رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در جلسه کمیته آبزی مصرفی که صبح روز دوشنبه دهم مرداد ماه 1390 در مرکز... ادامه خبر 1390/6/29 (591) (0)
ارزشیابی حسی و کاربرد آن در صنایع غذایی صبح سه شنبه چهارم مرداد ماه 1390 دکتر امیر رضا شویک لو از کارشناسان و محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در سخنرانی داخلی مرکز... ادامه خبر 1390/6/29 (602) (0)