روز چهارشنبه شانزدهم مرداد ماه 1392 کارگاه آموزشی با عنوان تولید محصولات غذایی و فرآسودمند از ضایعات فرآوری آبزیان با استفاده از روش تغییر pH با حضور استاد گرانقدر جناب آقای دکتر رضا طاهرگورابی استاد دانشگاه در کشور آمریکا در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار گردید. در این دوره همکاران مرکز، تعدادی از مدیران، کارشناسان و اعضای هیئت علمی مراکز تحقیقاتی و دانشگاه ها شرکت نمودند. دراین کارگاه آموزشی دکتر طاهرگورابی به ارایه روشهای مختلف استخراج پروتئین از آبزیان، ضایعات و زایدات شیلاتی همچنین به مقایسه دو روش استخراج از قبیل روش سوریمی و روش ISP از لحاظ کیفیت و راندمان بازیافت پروتئین و با استفاده از تغییر pH پرداختند و در نهایت به کاربرد پروتئین های استخراج شده اشاره نمودند. در پایان مراسم به پاس قدردانی از زحمات آقای دکتر طاهرگورابی لوح تقدیر و همچنین گواهی حضور به ایشان و همه شرکت کنندگان تقدیم گردید.