در این جلسه آقایان ذبیح اله بهمنی و حبیب حاجی دون پروپوزال دکترای خویش را با عناوین "بررسی عمر ماندگاری قزل آلا رنگین کمان توسط حسگرهای زیستی و شناساگرهای گازی در بسته بندی هوشمند طی نگهداری در یخچال" و "ساخت فیلم نانو کامپوزیت زیست تخریب پذیر بر پایه ژلاتین تهیه شده از کپور نقره ای- نانورس در ترکیب با اسانس پونه کوهی و بررسی کارایی آن بر کیفیت ماندگاری ماهی قزل آلا رنگین کمان در دمای یخچال" در قالب پاورپوینت ارایه دادند که به دلیل طیف وسیعی از سوالات و مباحث اصلاحی مطرح شده توسط اعضای شورای پژوهشی ادامه جلسه به یک روز دیگر موکول گردید.