سخنرانی علمی روز دوشنبه مورخ 20 5 93 سخنرانی علمی تحت عنوان روشهای نوین آزمونهای میکروبی مواد غذایی توسط مهندس افشین فهیم از کارشناسان مرکز... ادامه خبر 1393/11/28 (854) (0)
معرفی فرآورده های متنوع از آبزیان در هفته... در راستای برگزاری سفره سلامت به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران و روز جهانی غذا که هفته گذشته توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان... ادامه خبر 1393/11/19 (804) (0)
برگزاری میز گرد تخصصی ساخت فرآورده های باارزش... بر اساس مصوبات کمیسیون عالی بهره برداری از ذخایر آبزیان دریای خزر خلیج فارس و دریای عمان به موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور ابلاغ... ادامه خبر 1393/11/11 (861) (0)
تولید کلوچه ماهی از پروتئین متراکم شده ماهی... کلوچه ماهی Fish patty از پروتئین متراکم شده FPC ماهی سیم دریاچه مخزنی سد ارس توسط محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان تولید... ادامه خبر 1393/11/11 (850) (0)
بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهور از... روز شنبه دهم خرداد 1393 دکتر ستاری معاون محترم علمی و فناوری رییس جمهور در راس هیاتی بلند پایه از نمایشگاه پارک علم و فناوری... ادامه خبر 1393/11/11 (901) (0)
سخنرانی علمی روز دوشنبه مورخ 14 7 93 سخنرانی علمی تحت عنوان نقش اسیدهای چرب موجود در ماهی توسط مهندس صغری کمالی از کارشناسان مرکز ارائه گردید... ادامه خبر 1393/11/11 (815) (0)
تشکیل اولین جلسه کارگروه پروژه تحقیقاتی تولید... در راستای اجرای پروژه تحقیقاتی تولید میکروکپسول روغن ماهی کیلکا برای مصارف غذایی و دارویی با استفاده از پپتیدهای زیست فعال ژلاتین... ادامه خبر 1393/10/17 (831) (0)
انتصاب جدید در مرکز دکتر علی اصغر خانی پور رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان طی احکامی مهندس مینا سیف زاده را به عنوان رابط اعضاء هیئت علمی و مهندس... ادامه خبر 1393/10/17 (844) (0)
انتخاب پژوهش و پژهشگر برتر استان از مرکز... در راستای برگزاری هفته پژوهش در استان گیلان پروژه تحقیقاتی بررسی روش تولید فیش برگر تلفیقی کیلکا و تعیین میزان پذیرش آن بعنوان... ادامه خبر 1393/9/24 (840) (0)
تولید کیلکای دودی گرم صنعتی برای اولین بار... با توجه به ظرفیتهای قابل دسترس کیلکا ماهیان یکی از منابع با ارزش پروتئینی در دریای خزر تاکنون علیرغم تلاش های صورت گرفته مصارف... ادامه خبر 1393/9/8 (831) (0)