در این سخنرانی ابتدا نظر به اهمیت فرآورده های آبزیان در سلامتی مصرف کنندگان مقدماتی ارائه گردید سپس به بررسی اهداف پروژه پرداخته ودر نهایت پس از مقایسه شاخصهای فساد میکروبی شامل میکروارگانیسمهای مزوفیل هوازی (توتال کانت) کلیفرم،استافیلوکوکوس اورئوس در برگر ماهی وبرگر گوشت قرمز(گوساله) ومقایسه بررسی های انجام یافته در داخل و خارج از کشور توسط متخصصین فرآوری آبزیان ،نتیجه گیری گردید برگر ماهی کپور نقره ای در مقایسه با برگر گوشت قرمزپس از مدت زمان سه ماه نگهداری در شرایط سردخانه کیفیت خود را از نظر خواص میکروبی حفظ نموده واز اینرو مقبولیت بیشتری نسبت به برگر گوشت قرمزدارد.