سخنرانی علمی سخنرانی علمی تحت عنوان بررسی مقایسه ای شاخصهای فساد میکروبی برگر ماهی کپور نقره ای وبرگر گوشت قرمز گوساله طی نگهداری در سردخانه که در مورخ 5 12 1394 توسط افشین فهیم درنخستین همایش ملی یافته های نوین میکروبیولوژی در دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار گردید 1394/12/9 (883) (0) سخنرانی علمی در این سخنرانی ابتدا نظر به اهمیت فرآورده های آبزیان در سلامتی مصرف کنندگان مقدماتی ارائه گردید سپس به بررسی اهداف پروژه پرداخته ودر نهایت پس از مقایسه شاخصهای فساد میکروبی شامل میکروارگانیسمهای مزوفیل هوازی (توتال کانت) کلیفرم،استافیلوکوکوس اورئوس در برگر ماهی وبرگر گوشت قرمز(گوساله) ومقایسه بررسی های انجام یافته در داخل و خارج از کشور توسط متخصصین فرآوری آبزیان ،نتیجه گیری گردید برگر ماهی کپور نقره ای در مقایسه با برگر گوشت قرمزپس از مدت زمان سه ماه نگهداری در شرایط سردخانه کیفیت خود را از نظر خواص میکروبی حفظ نموده واز اینرو مقبولیت بیشتری نسبت به برگر گوشت قرمزدارد.