بررسي مدت ماندگاري، تغييرات کيفي در مدت نگهداري و بازارپسندي ماهي تيلاپيا مجری: یزدان مرادی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1389 همکاران: مراحم رحمتی، عبدالمهدی ایران، احمد بیطرف، فرهاد رجبی، فریدون رفیع پور، سید هاشم حسینی چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (465) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: آنالیز داده ها نشان داد که گروه ارزیاب آموزش دیده حداکثر امتیاز را در شاخص های بافت،طعم و مزه و رنگ به این ماهی اختصاص داد.به جز در شاخص رنگ که اختلاف معنی داری در بین دو ماهی تیلاپیای نیل و قرمز توسط گروه ارزیاب حسی مشاهده شد در سایر آزمایشات اختلاف معنی داری در بین دو ماهی مشاهده نگردید.CLT نشان داد میانگین پذیرش هر دو گونه تیلاپیا درمجموع 3استان اختلاف معنی داری را با هم ندارند ولی مقایسه ی میانگین میزان پذیرش فیله ها در استان های مورد بررسی اختلاف معنی داری را نشان داد.