بررسی امکان استفاده از عصاره دانه انگور جهت جلوگیری از ایجاد لکه های سیاه در میگوی پرورشی مجری: مینا سیف زاده بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1389 همکاران: علی اصغر خانی پور، سیدحسن جلیلی، یزدان مرادی، احمد غرقی، فرحناز لکزایی، ملیکا ناظمی، محسن ملکوتی، رامین کریم زاده چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (396) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: با توجه به نتایج به دست آمده و ارزیابی اقتصادی آنتی اکسیدان های عصاره دانه انگور،فرولیک اسید،کاتچین و4هگزیل رزورسینول و عدم وجود تفاوت معنی دار بین غلظت های هر تیمار و همچنین عدم وجود تفاوت معنی دار بین تیمارهای مختلف از حیث بروز ملانوزیز و مدت زمان نگه داری در سرد خانه عمل آوری میگو با غلظت0.1 درصد کاتچین جهت جلوگیری از ملانوزیز و افزایش مدت زمان ماندگاری میگو در سرد خانه پیشنهاد می شود.