نتایج: نتایج آنالیز بافت نشان داد که پارامترهای استحکام،قابلیت فشردگی وچسبندگی به میزان قابل توجهی با افزایش نسبت پکتین به ژلاتین ماهی در تمامی تیمارها افزایش می یابد.ارزیابی حسی تیمارها نشان داد که از حیث تمام شاخص های حسی(رنگ،بو،طعم و مزه و بافت)تفاوت معنا داری بین تیمارهای آزمایشی و کره گیاهی موجود در بازار وجود دارد افزایش قابل ملاحظه کپک و مخمر و همچنین باکتری های سرمادوست در طول نگهداری،درتمامی تیمارها مشاهده شد. در هفته هشتم نگهداری رشد ماکروسکوپی کپک در تمام نمونه ها قابل مشاهده بود.درهیچ یک از نمونه ها رشد کلیفرم مشاهده نگردید.