بررسی امکان تولید و ارزیابی اشترودل (نان مغزدار) از ماهیان درجه 3 و 4 چابهار مجری: فریدون رفیع پور بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1389 همکاران: احمد غرقی، سید حسن جلیلی، سید رسول ارشد، علی اصغر خانی پور،امیررضا شویک لو، محمود وطن دوست، محمدرضا دایمی، الهه سنجرانی، افشین فهیم، یزدان مرادی، فرحناز لکزایی چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (389) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: نتایج حاصل از ارزیابی پارامترهای فیزیکی،شیمیایی،میکروبی و حسی تیمار منتخب نشان داد که اشترودل تهیه شده با 70درصد گوشت ماهی سارم تا شش ماه در شرایط انجماد(-18درجه سیلسیوس)قابل نگهداری می باشد.قیمت تمام شده یک کیلوگرم این اشترودل32945 ریال محاسبه گردیده است