بررسی امکان تهیه پودر سوپ ماهی با استفاده از کنسانتره و سایر افزودنی های لازم در استان سیستان و بلوچستان مجری: انوشه کوچکیان صبور بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1389 همکاران: سید حسن جلیلی،قربان زارع گشتی،فریدون رفیع پور، فرشته خدابنده، افشین فهیم ، علی اصغرخانی پور، احمد غرقی ،محمود وطن دوست ، الهه سنجرانی، محمد رضا دائمی،مینا سیف زاده ، سید رسول ارشد ، فرحناز لکزایی چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (414) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: نتایج نشان داد کیفیت تازگی ماهی در میزان پذیرش سوپ مخصوصاً در طعم و مزه برای مصرف کننده موثر بوده است. میزان پذیرش سوپ تهیه شده در آزمون ارگانولپتیک از مقبولیت بالا برخوردار بوده است