پاستوریزاسیون سرد فیله قزل آلای رنگین کمان با استفاده از اشعه گاما و ارزیابی عمر ماندگاری محصول مجری: سعید جوان بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1388 همکاران: عباسعی مطلبی٬ احمد غرقی٬ سیدحسن جلیلی٬ منصور صدریان٬ علی اصغر خانی پور، فرشته خدابنده٬ قربان زارع گشتی٬ سیدرسول ارشد، افشین فهیم٬ معصومه رهنما چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (394) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: در نهایت با جمع بندی کلیه ی ویژگی های میکروبی ،حسی،شیمیایی و آنالیز اسید های چرب می توان گفت که بهترین دوز پرتودهی فیله قزل آلای رنگین کمان ،3.75 کیلوگرمی می باشد که در دوز مذکور،عمر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در دمای یخچال در مقایسه با نمونه شاهد (کمتر از 7روز) بین 11و 15روز بوده است.